SELAMAT DATANG KE AL-BILALI BLOGSPOT

MOGA IANYA BERMANAFAAT UNTUK DUNIA DAN AKHIRAT

Pages

RSS

Sunday, July 19, 2009

Program Haloqah SMSSIAlhamdulillah melihat kesungguhan Ex-SMSSI bertungkus lumus mempersiapkan diri untuk terlibat dalam program Haloqah untuk adik2 SMSSI pada 25- 26 Julai 2009. Membaca entry Intan , walaupun sibuk ngan urusan pembelajaran di UIA tpi masih mampu menyediakan diri untuk hadir dan terlibat secara aktif dalam program Haloqah tersebut amat terkesan di hati ustaz. So, ustaz harap ramai yang akan turun untuk membantu menjayakan program tersebut . Moga usaha yang dilakukan tanpa memikirkan ganjaran duniawi ini mampu menjadi wasilah untuk Allah mempermudahkan urusan kita di dunia dan akhirat.

Ustaz doakan program yang dirancang dapat dilaksanakan dengan lancar dan mencapai matlamatnya . Insyaallah ustaz turut sama berada di sana tpi lewat sikit sebab ada program rasmi skolah pada hari sabtu.So, petang sabtu insyaallah kita semua jumpa di SMSSI.

2 comments:

Hiromi Ichiban said...

Yeahhhh.....
Dengan semangat yang JITU, UST Joha meluangkan masanye bersama-sama ex/pelajarnya...hehehe

See u ustz...JaZaKALLAH

Anonymous said...

Assalamualaikum...emm..
bila agaknya anta nak buat program ni kat SBPIK?....Tahniah juga sbb dah dapat naik ke GPK koko...semoga dapat naik gunung kinabalu nanti..